Karta dań lokalu

expensive-menu-1110996-mProwadzenie restauracji to bardzo odpowiedzialne zadanie, z którym wielu ludzi nie potrafi sobie poradzić. O tym jak powinna funkcjonować restauracja opowiada program, w którym wyśmienita restauratorka Magda Gessler próbuje wpoić kolejnym właścicielom należyte zasady jakimi powinni się kierować, aby ich restauracja była na najwyższym poziomie i cieszyła się dużym zainteresowaniem klientów.\r\n\r\n \r\n\r\nProgram Kuchenne rewolucje prowadzony przez Magdę Gessler jest czasem ostatnią deską ratunku dla właścicieli restauracji, dzięki jej pomocy lokal z marnego miejsca, gdzie praktycznie nie ma klientów przeradza się w niezwykle klimatyczne miejsce, w którym można bardzo smacznie zjeść i miło spędzić czas. Pani Magda zawsze stara się kierować zasadą, iż karta lokalu powinna mieścić w sobie tylko kilka potraw, które będą zawsze świeże dzięki czemu klienci będą mieli pewność, iż udając się do lokalu nie zostaną oszukani i nie zjedzą mrożonych gotowych produktów, gdyż właśnie w taki sposób większość restauracji jest prowadzona.