Wskazówki dla restauratorów od Magdy Gessler

Będąc właścicielem restauracji należy kierować się kilkoma zasadami, które sprawią iż restauracja będzie cieszyła się dużym zainteresowaniem. W programie Kuchenne rewolucje prowadzonym przez wyśmienitą restauratorkę Magdę Gessler możemy zobaczyć, iż tylko praca na świeżych i najlepszych produktów sprawi, że nasza restauracja odniesie sukces. Program pani Magdy cieszy się dużą popularnością, nie ma się co temu dziwić, gdyż bardzo często dzięki wizycie Magdy Gessler byle jaka restauracja, która była na skraju upadku przeistacza się w miejsce na najwyższym poziomie, gdzie można bardzo smacznie zjeść, zrelaksować się i miło spędzić czas.\r\n\r\n \r\n\r\nRewolucja pani Magdy polega na wpojeniu właścicielom, iż nie należy okłamywać klientów podając im gotowe mrożone produkty, gdyż taka droga prowadzi tylko i wyłącznie do upadku restauracji. Należy serwować dania robione na świeżych i najlepszej jakości produktach, gdyż tylko w ten sposób klient powróci do restauracji i będzie także zachwalał ją wśród swoich znajomych.